ІРПІНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №17

м. Ірпінь, вул. Тищенка, 10

Побудовано у 1969 році

До війни

Заклад був занесений до обласної Книги трудової слави і мав звання «Школа високопродуктивної праці та зразкового порядку».
Тут навчалося 2404 дитини, працювало 117 вчителів.
У 2018 році добудовано новий корпус школи на 550 учнів. У лютому 2006 року школа одержала статус експериментального навчального закладу регіонального рівня з питань апробації підручників та науково-методичного забезпечення науково-педагогічного проєкту «Росток».
Заклад входить до мережі соціально-спортивних шкіл фонду «Реал Мадрид», що здійснюють місію залучення до спорту, навчання, розвитку особистості та соціалізації дітей із малозабезпечених сімей та дітей із груп ризику.
У школі створений сучасний освітній простір для навчання. Кабінети оснащені мультимедійними засобами, створені сучасні навчальні лабораторії з предметів природничо-математичного циклу. Педагогами активно впроваджувалися в освітній процес сучасні технології навчання.

Після вторгнення

У результаті збройної агресії росії та активних бойових дій на території міста у березні 2022 року постраждало 35% будівлі школи. Пошкоджено: фасад, стіни, покрівлю, вікна, вхідні та міжкімнатні двері, спортивний зал, актовий зал, спортивний майданчик, паркан, електричні мережі, систему відеонагляду.

Вартість відновлення: 500000 EUR